14. april 2018 - 20:00 tot 21:15
Deel het op:

Jan Martens - RULE of THREE (nieuwe datum) | De Werf - Aalst | zaterdag, 14. april 2018

(foto: Renate Beense)

Deze dansvoorstelling is verschoven naar zaterdag 14 april 2018 omwille van een blessure bij één van de dansers. We contacteren je als je al een ticket hebt.

‘RULE OF THREE’ is een dansperformance die het midden houdt tussen een concert en een verhalenbundel. De vibe van een ******** nachtclub verweven met het gevoel van verdwalen in de bladzijden van een boek. Soms zwellen ritme, licht en beweging aan, soms worden ze ontmanteld. De voorstelling is een ongetemde meditatie die, net als onze tijd, gebaseerd is op tegenstellingen: tussen verstilling en explosie, tussen precisie en intuïtie, tussen hart en rede.
Voor ‘RULE OF THREE’ werkt Jan Martens (twee seizoenen geleden te gast in De Werf met ‘THE DOG DAYS ARE OVER’) voor het eerst met livemuziek als stuwende kracht. NAH, een Amerikaanse producer en drummer, mixt zowel live als geprogrammeerde drums met gevonden geluiden en gemanipuleerde samples. Zijn muziek draagt sporen van DIY-punk, noise en avant-jazz en baadt in de rusteloosheid van hiphop.
Vaste waarden Steven Michel en Julien Josse en nieuw ******* Courtney Robertson gaan op het podium de dialoog aan met deze eclectische muziekcompositie.