10. september 2020 - 19:30 tot 22:30
Antwerp, Belgium, Antwerp
Deel het op:

Antwerpen CAVA tasting experience: (35-45j + 46-56j) | donderdag, 10. september 2020

Een cava tasting is een ideale gelegenheid om te netwerken en nieuwe mensen te leren kennen in een ontspannen sfeer. Wij brengen een bezoek aan Copa Cava in Antwerpen.Bij de Catalanen is het al jaren een sprankelende gewoonte. Een glaasje cava als aperitief, tijdens het eten, bij het dessert. Bij de tasting zullen wij de verschillen uitgelegd krijgen tussen een “Reserva” en een “Gran Reserva”? Welk percentage druiven van een bepaalde soort wordt er gebruikt in die cava? Welke mengeling van druiven uit de Penedes streek wordt er gebruikt in een andere cava? Waarom wordt er op de ene cava het etiket Brut gekleefd, en op de andere Brut Nature?

Kom dit ontdekken in copa cava en laat U tegelijk verleiden door dit heerlijke vleugje Barcelona in Antwerpen, olé.Wij krijgen 3 glazen cava om te proeven. Ook kleine versnaperingen zoals manchego kaas en serrano horen erbij om alvast de eerste honger te stillen. We delen dit event op in 2 leeftijdscategorieën maar toch gaat het event door in dezelfde locatie op hetzelfde tijdstip.

Hierdoor maken wij het mogelijk dat iedereen de kans krijgt om met iedereen te praten.Drink je geen cava dan is het mogelijk om 2 andere consumpties te kiezen.

Inschrijven op voorhand vanaf 10/8/2020 via de website www.activecupids.be/kalender