18. juni 2019 - 14:00 tot 17:30
Deel het op:

Lab: Prijsbepaling voor creatieve ondernemers - Antwerpen | De Studio | dinsdag, 18. juni 2019

*** bepaal ik een goede prijs? Het is – terecht - een van de meest gestelde vragen van creatieve ondernemers. Je kostprijs heeft een grote impact op je totale onderneming. Tijdens het Lab Prijsbepaling bespreken we drie prijsbepalingsmethodes om zelf concreet mee aan de slag te gaan.
We leggen ook uit *** je prijsbepaling kan inzetten als instrument om je zaak te doen groeien. Dankzij de afsluitende getuigenis krijg je ook tips vanuit de praktijk, en kan je vragen stellen aan een ervaren creatieve ondernemer.
Deelnemen? Bereken op onze tool Prijsinzicht.be dan vooraf al je kostengebaseerde prijs, zo ben je optimaal voorbereid om alles uit de sessie te halen.
Sprekers?Simon Gryspeert van Flanders DC is adviseur bij Flanders DC, waar hij al heel wat creatieven verder hielp bij het bepalen van hun prijs. Hij gaat met jullie door een reeks tips om jullie prijs te optimaliseren. Aan de hand van enkele concrete cases krijg je meer inzicht in *** je met je prijs kan spelen en variëren. We voorzien ook tijd voor Q&A, dus denk alvast na over jouw eigen vragen of moeilijkheden.
Voor wie?Dit lab is interessant voor creatieve ondernemers die worstelen met hun prijs. Twijfel je over de juiste prijs, moet je bij elk project opnieuw beginnen cijferen of wil je je prijs meer laten diversifiëren, dan zit je hier zeker op je plaats.
Programma?13u30: ontvangst met koffie14u: Presentatie van Simon Gryspeert + case door ondernemer17u: netwerkdrink