03. april 2019 - 19:00 tot 22:30
Deel het op:

Word de beste vorm van jezelf met kwantum-denken | Felix Pakhuis | woensdag, 03. april 2019

 
Word de beste vorm van jezelf met kwantum-denken.
Denk jezelf: gezond, geliefd, succesvol, slank, rijk, in balans…
Jouw ideale IK is vermoedelijk zorgelozer,meer gewaardeerd, minder gestresseerd, beter gefocused, welgesteld, neemt meer tijd voor zichzelf, eet gezonder, heeft meer zelfdiscipline, sport regelmatig, leest veel boeken en spendeert minder tijd aan doelloze zaken zoals social media of televisie. Fantastisch nieuws: volgens de kwantumtheorie kan je je ideale IK creëren.
Onze angst voor succes is 10 keer groter dan onze angst om te falen
De meeste mensen op deze planeet kiezen voor zekerheid en blijven in hun comfortzone. Diegenen die de illusie van zekerheid ontvluchten, geloven vaak niet *** succesvol ze kunnen zijn en nemen genoegen met minder. Om de beste versie van jezelf te worden moet je eerst je angst om je krachtigste zelf te worden loslaten. Je kan je lichaam genezen, je gedachten veranderen en psychisch, mentaal en spiritueel sterker worden.
Doorbreek gewoontepatronen
Kwantum-denken is het out of the box denken van je beperkende overtuigingen. Het is eigenlijk heel simpel. Wil je veranderen? Stop dan met de gewoonte jezelf te zijn en herprogrammeer je mind.
Vanaf je geboorte word je gebombardeerd met voornamelijk negatieve feedback over wat je fout doet, *** en wie je bent en wat wel of niet mogelijk is voor jou, daarom sluit je op een bepaald moment je potentieel af. Eén opmerking zoals; je hebt geen aanleg voor talen of je hebt te weinig gevoel voor ritme om te dansen, kan een jong persoon volledig blokkeren in zijn of haar mogelijkheden. We worden geprogrammeerd dat we alleen door hard werken en veel zelfdiscipline succesvol kunnen zijn.
Ontleer alles wat je gelooft dat waar is over jezelf
Kwantum-denken neemt je uit deze box van belemmerende overtuigingen en brengt je naar je hart, waar je zonder beperking je nieuwe toekomst kan creëren. Dit gaat verder dan de ´Wet van de Aantrekkingskracht´(het visualiseren van je wensen), omdat we daar vanuit onze beperkingen gaan verbeelden wat we willen hebben. Bij kwantum gaat het niet alleen om jouw materiële wensen. Die zijn je gegund, het gaat echter veel meer over wat jij hier op aarde komt brengen. Jouw missie volgen is het geheim naar onmetelijke overvloed in liefde, materie en gezondheid!
Iedereen op deze planeet heeft het potentieel
Elk van ons wordt geboren met geweldig veel potentieel, dat ons in staat stelt om het onmogelijke te bereiken wanneer we ons afstemmen op de oneindige mogelijkheden van het universum. Je verleden vormt en bepaalt grotendeels wie jij bent, toch heb jij de vrije keuze om te bepalen wie jij wil zijn en kan je je verleden ontstijgen. Je laat de energie van het verleden los, kiest voor jouw ideale toekomst en door te leven in jouw volmaakte toekomstige realiteit verander je in de persoon die je wenst te zijn.
Leer je brein opnieuw besturen
Werkelijk iedereen kan zichzelf overstijgen. Al wie zichzelf graag ontplooit en wil groeien als mens kan leren kwantum-denken, vanuit zelfobservatie en mindfulness. Tijdens de uiteenzetting van dokter Roy Martina zal je een heldere introductie krijgen in de kwantum, je zal ook een aantal tools aangereikt krijgen om te starten met je transformatie. Eén van de allerbelangrijkste tools is het effectiever leren gebruiken van je intentiekracht! Roy Martina zal je instrueren *** je door jouw intentie te synchroniseren met het universum je makkelijker kan manifesteren wat jij wil.
 
Voor veel mensen lijkt het fantasie of spirituele ***** maar het is gebaseerd op keiharde KWANTUM-WETENSCHAP.
Het denken bepaalt de richting; als je niet in de normale ‘box’ zit waarin je werd opgevoed (je moet dat ontleren en ontstijgen) dan is alles mogelijk.
Creëer je droomtoekomst
De meeste mensen zijn zo in hun ‘box’ gestagneerd geraakt dat ze niet geloven dat er een andere realiteit bestaat. Dokter Roy Martina zal je ogen openen. Alles wat we ons kunnen verbeelden bestaat reeds in het kwantumveld, je kan niets bedenken dat er niet is. Als je het bedenkt betekent dat dus ook dat er een weg is om het te manifesteren.
Jij, ja jij, kan je zelf succesvol, gezond, rijk, slank, geliefd, al wat je maar wenst denken. Jouw intuïtie is je GPS naar een betere toekomst, het enige dat je moet doen is het vertrouwen en volgen.
 
Spreker
Roy Martina is een wereldbekende, bijzonder innemende dokter en inspirator. Martina is geboren in de Nederlandse Antillen, studeerde in Nederland en woont al jaren in de Verenigde Staten. Hij is een klassiek geschoold arts, die ondertussen al meer dan 40 jaar gepassioneerd onderzoek doet naar het holistische. Zijn kennis hieromtrent is ongeëvenaard, hij heeft al tal van therapieën, trainingen en kuren ontwikkeld en is auteur van maar liefst 86 boeken, waarvan vele internationale bestsellers zijn. Vooral het boek ‘Emotioneel Evenwicht’ springt eruit en is miljoenen keren wereldwijd verkocht.
Roy Martina´s missie is om mensen wakker te schudden en hen erop te wijzen dat er veel meer mogelijk is dan wij denken. Door de verantwoordelijkheid voor je geluk, succes, gezondheid, vitaliteit en levenskwaliteit in eigen handen te nemen kan je het beste uit jezelf halen. Alleen al van dokter Martina’s bruisende positieve energie en enthousiasme zal je geboost huiswaarts keren. Het Apple for the Brain-event zal je helpen met het opnieuw programmeren van je hersenen door een andere, betere wijze van denken en handelen. De tools die je meekrijgt kunnen, mits de nodige kleine inspanningen van jou, life-changing zijn!
Programma:
 19u: welkom – Let's eat, drink & chat 19u45: start spreker 22u: Let’s have another drink!
Prijs: € 39: early birds - maand februari          € 44: vanaf maart
(2 drinks & food by Pure Prana inbegrepen in beide ticketprijzen)
Taal: Nederlands

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
 Parkeermogelijkheden:- Q-parking onder het Felix Pakhuis: 24u/24u, €2 per uur. Inrit langs de Zeevaartstraat.- Parkeren op straat:> rode zone o.a. Oude Leeuwenrui (achterkant Felix Pakhuis): betalend parkeren €3,80 voor 3u tot 22u, MAAR hier mag je max. 3u blijven staan> donkergroene zone: betalend  - dagticket voor €3,80 > lichtgroene zone: betalend €1,10 per uur, max. 10u parkeren. > ten noorden van de Londenstraat: gratis parkeren.
*** kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Ellen VerellenTel.: 0495 93 32 82 of ellen@appleforthebrain.be
Wat is het restitutiebeleid?
Er is geen restitutie mogelijk
Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Nee dat hoeft niet. Bij Apple for the Brain hebben we een groen hart en aangezien de tickets kunnen gedownload worden op je smartphone verkiezen we die, milieuvriendelijke manier, van scannen. 
Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Ja.
Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?
Ja, geen probleem.