19. augustus 2020 - 19:00 tot 21:00
Happy In BalancePark de Rode Poort, 8200 Brugge, Belgium, Brugge
Deel het op:

Inspiratiecirkel | woensdag, 19. augustus 2020

Veel mensen hebben het moeilijk om tijd te nemen voor zichzelf om even rust te voelen, geïnspireerd te worden, om dichter bij zich zelf te komen, om dieper contact te maken.

Daarom besloot ik om maandelijks deze "Inspiratiecirkels" te organiseren.Deze inspirerende avonden zijn er om op regelmatige basis samen te komen met gelijkgestemden. Om even te verstillen, verbinden en verdiepen.

Tijdens deze workshop werken we telkens rond een bepaald thema zoals zelfliefde, innerlijke rust, loslaten, stilte, dankbaarheid, vrijheid, innerlijke kracht, moeten of mogen,...We maken ruimte om contact te maken met ons zelf door middel van lichaams- en ademhalingsoefeningen, meditatie, inspirerende teksten, stilte, mooie muziek en gewoon 'zijn'.Deze avonden zijn een mooi vervolg op de meditatietraining “Vanuit stilte naar kracht”, maar kunnen zeker ook zonder deze basistraining gevolgd worden.

Alle info vind je ook terug op mijn site http://www.happyinbalance.be/#aanbod of onder evenementen op deze pagina. Deze avonden kunnen steeds apart gevolgd worden.Praktische info:

- Kostprijs is 25 euro

- Datum en tijd: 2 juli van 19u tot 21u

- Locatie: Park de Rode Poort Brugge St. Michiels

- Wat meenemen: matjes, kussen en dekentjeWil jij je inschrijven of meer info? Schrijf dan een mailtje naar email. Inschrijving is pas definitief na bevestiging via mail en overschrijving.