01. juni 2018 - 19:00
Deel het op:

24uren van Leke goes comedy - Lukas Lelie | Zaal Lecca Leke | vrijdag, 01. juni 2018

Tickets: 15€ VVK - 16€ ADD
>> binnenkort meer info waar je deze kan aankopen.

Onze comedy avond opent z'n deuren vanaf 19u00.

Event-info:
Eerste zaalshow Lukas Lelie: "Ik doe mijn best"

Lukas Lelie stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen, en dit leverde hem in 2014 Humo’s Comedy Cup op.
Net het huis uit en afgestudeerd aan de kunstschool, is Lukas’ leven er intussen niet veel gemakkelijker op geworden. Hij gaat nu volavond, en doet dat zoals we het van hem gewend zijn: met een bom onkunde, onbegrip en vooral heel veel jokes.

In ‘Ik doe mijn best’ kijkt Lukas terug op de jongen die hij was: een dikkertje met een passie voor fretten. Geen verfijnd of hoogstaand voedsel, maar véél. Ingrediënten. Als kind al maakte hij er een sport van de verstopte koekjes in huis altijd terug te vinden. De enige sport waar hij ooit goed in was, overigens.

Maar zoals een zelfbewuste jongeman doet, kijkt Lukas ook naar de man die hij intussen geworden is: een (iets minder) dikke, die langzaam aan de banden met thuisfront doorknipt. Koken doet hij zelf, als het maar snel gaat. Na ettelijke pogingen en vele jaren proberen, haalde hij eindelijk zijn rijbewijs. Zijn was brengt hij nog naar de mama en een lief heeft hij nog niet, maar dat zal wel snel komen nu hij bekend staat als een grappige kerel. Hoop doet leven. Hij doet zijn best.