03. november 2017 - 20:00 tot 23:00
Deel het op:

The Como Mamas + Barely Autumn | Muziekclub 4AD | vrijdag, 03. november 2017

LID: € 9
VVK: € 11
ADD: € 13

Barely Autumn (be) - 20.30 u.

De charmes van frontman Nico Kennes doen menig vrouwenhart sneller slaan, maar ook de rasechte pop- en rockliefhebber blijft niet onberoerd door de verstilde pracht van Barely Autumns herfstige indierock. Muziek recht uit het hart, die doet denken aan Eels, Sophia, Strand of Oaks en Beck.

Facebookpagina Barely Autumn:

YouTube:

The Como Mamas (us)

Als The Como Mamas hun keel openzetten, wordt iedereen met verstomming geslagen. Ze hebben het zeldzame talent om gospel te brengen zoals die bedoeld is: waarachtig, loepzuiver en direct. Verwacht je aan gospel uit de eredivisie, die je heupen niet onberoerd zal laten.

Facebookpagina The Como Mamas:
YouTube:

Meer info:
Comments
  • Barely Autumn komt niet enkel onder de aandacht bij Luminous Dash, de interesse bij Enola magazine is duidelijk gewekt! Lees alvast onderstaand interview!
  • Barely Autumn warmt op 3 november het podium op voor The Como Mamas! De herfstige indierock van Barely Autumn doet denken aan Eels, Sophia, Strand of Oaks en Beck. Te ontdekken!
  • Enola magazine is lovend over de nieuwe plaat "Move Upstairs" van The Como Mamas en schrijft: "De lading gospelplaten is ondertussen besteld, het praisen van de Lord in de hoop dat The Como Mamas opnieuw op Europese tournee trekken, mag een aanvang nemen." Wij weten al wie er een gat in de lucht zal springen want ja hoor, The Como Mamas staan op 3 november op ons podium!
  • Bekijk nu al als eerste de nieuwe video "Count Your Blessings" van The Como Mamas!