Infosessie BeCode @ Werkstation Genk | Werkstation Genk (in het gebouw van de Genkse bibliotheek, langs de Europalaan, vlak tegenover het station.) | woensdag, 21. augustus 2019


Hey Genkenaren! Heb je geen diploma? Geen IT kennis? Geen werkervaring? Geen probleem! Bij BeCode volg je een opleiding webdevelopment, 80% van onze afgestudeerden een job vindt binnen de 4 maanden!  Wat bieden we? Wil je genieten van een 100% gratis opleiding in Web Development erkend door de VDAB? Interesse in IT of programmeren? Zoek je een meer dynamisch en frisse leermethode? Dan moet je bij BeCode zijn!

Waar zitten we? Ontmoet ons op onze campus bij de VDAB - opleidingscentra op de Europalaan 37, 3600 Genk.

Wanneer kom je? Afspraak dinsdag 21 Augustus 2019 om 13u30 stipt! Je vindt ons in het Werkstation (tegenover het station van Genk) voor de gratis infosessies.

Waarom kom je? Aarzel niet en kom zeker eens langs! Dit is een unieke kans voor een rondleiding, opportuniteit om huidige juniors te ontmoeten en een antwoord op al jouw vragen te krijgen. Volg de opleiding die start in september 2019 en geef je leven een nieuwe professionele wending!

Kies voor je toekomst, kies BeCode! 

#BeCode #InCodeWeTrust #Programming #Genk #Education #VDAB #Limburg