04. juli 2020 - 12:00 tot 21:30
Godshuizenlaan 77, 9000 Gent, België, Gent
Deel het op:

Raffaello Visconti - Marie Dhaese - Another ASMR in CultKaffee | zaterdag, 04. juli 2020

CultKaffee zaterdag 04 juliTickets - €15

Reserveren via https://forms.gle/fLwc24ofwaMVN2sa9Raffaello Visconti (optreden van 17h00 tot 20h00)Raffaello Visconti is gitarist en reiziger met al flink wat kilometers op de teller (Zap Mama, Coely, Big Whoop,. ..). Hij dompelt zich steevast onder in de culturen die zijn pad kruisen. Zo komt hij tot de eclectische mix die hem als muzikant uniek maken. Laat je meeslepen naar andere oorden, geniet en laat je verrassen op deze celebratie van de muzikale rijkdom in de wereldMarie Dhaese (doorlopende expo)Marie Dhaese behaalde haar Master Fotografie in de Royal Academy of Fine Arts te Gent.

Haar beelden zijn onverbloemd, naakt en tonen een afwijkende realtiteit. De scheuren in het alledaagse vormen het kader voor haar werk.

Haar werk vertaalt zich als een resultaat van een intuïtief werken en een ontluikend onderbewustzijn. Ze heeft ondertussen twee publicatie's uitgegeven en vaak geëxposeerd in binnen- en buitenland.

Een unieke kans om een glimp te krijgen van haar beeldvorming.Another ASMR (doorlopende installatie)Another ASMR is de grensverleggende samenwerking van Karmen Ayvazyan & Bram Bentein. Op een erg esthetische manier verkennen zij de grenzen van ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). Je maakt het best zelf mee maar het komt erop neer dat via het produceren van bepaalde geluiden er een gevoel van welzijn doorheen het lichaam wordt bereikt. Kleine stimulerende triggers. Beiden bevaren ze verschillende kunstdiscipline's zoals fotografie, vormgeving, visuals & performance. Deze keer krijgen wij ze te zien als een visuele installatie maar binnenkort volgt er meer!Drinks & Tapas van 12h00 tot 21h30 in CultKaffee

Reserveren? https://forms.gle/fLwc24ofwaMVN2sa9