23. augustus 2019 - 13:30 tot 17:30
Deel het op:

Security Awareness Directie Training (Nederlands) | Sectricity | vrijdag, 23. augustus 2019

Wat te verwachten?
Benieuwd in hoeverre dat cybercriminaliteit een impact kan hebben op uw bedrijfsvoering? Dan is deze Security Awareness Directie precies wat u zoekt! De training brengt de basisbeginselen van IT-beveiliging en de dagdagelijkse risico's in kaart. Hieraan toetsen we de huidige status van uw bedrijf en geven we advies om werkpunten op de agenda te plaatsen.
Resultaten
Na deze klassikale training kan u als directie actie nemen voor uw bedrijf in de strijd tegen cybercriminaliteit. De ervaring leert ons dat het handig is om ook de IT-manager/IT-er in de sessie te hebben.
Door en voor wie?
De training wordt op een laagdrempelige manier gegeven door ervaren hackers zodat ook niet-technische directieleden makkelijk begrijpen *** ze pro-actieve IT-beveiliging op de agenda kunnen plaatsen.
De training is geschikt voor directieleden uit elke branche.

(dit is een interactieve training)


Onze filosofie is om security awareness training vol te laten beleven en ervaren vanuit een hacker perspectief. Geen saaie powerpoints dus, maar bevlogen hackers in hun beste doen! Elke training zit boordevol praktische voorbeelden en live hacking momenten - die bijblijven!


Veelgestelde vragen

*** kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
U kan steeds contact nemen met ons hoofdkantoor via info@sectricity.com of bellen naar +32 9 298 05 85

Kan ik een bewijs van deelname of certificaat ontvangen?
Ja, bij het succesvol afronden van de training kan je een bewijs van deelname aanvragen in de vorm van een certificaat.