12. augustus 2020 - 19:00 tot 22:00
Foodies Arena, Gent
Deel het op:

Workshop Gezonde Tussendoortjes - Healthy Snacking | woensdag, 12. augustus 2020

We houden allemaal van koekjes en snoepjes.. maar heb je er al eens bij stilgestaan welke ingrediënten er allemaal in die verpakte koekjes zitten?In vele tussendoortjes die in de supermarkt te vinden zijn, zitten te veel suikers en bewaarmiddelen. Zelf kunnen we het zoveel gezonder maken én even lekker – of zelfs nog lekkerder als je het mij vraagt! Verantwoord snoepen, het lijkt moeilijk maar dat is het helemaal niet!Tijdens deze workshop maken we samen gezonde, zoete tussendoortjes en gaan we aan de slag met natuurlijke ingrediënten. Denk hierbij aan een gezonde variant van pannenkoeken, taartjes, notenrepen, muffins, chocopasta, energy *****,…Alle ingrediënten en het materiaal zitten inbegrepen in de prijs, inclusief dranken en een leuk receptenboekje zodat je thuis achteraf zelf aan de slag kan gaan. Iedereen krijgt op het einde van de workshop een doosje vol lekkers mee naar huis!Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

– Prijs: 55€

– Datum: 12/08 van 19u tot 22u

-- Inschrijven via de webshop https://hazelandnuts.be/winkel/workshops/workshop-gezonde-tussendoortjes-healthy-snacking/

– Voorwaarden: 1 week voor de workshop is annulatie niet mogelijk

– Locatie: Foodies Arena – Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent.

Gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Wandelafstand van Gent Sint-Pietersstation. Er zijn enkele gratis parkeerplaatsen beschikbaar of gratis parkeren na 19u in de straat.Indien je vragen hebt, stuur een mailtje naar email en ik help je graag verder!