07. augustus 2020 - 20:00
PXL-Congress, Hasselt
Deel het op:

Parklife XL :: LILI GRACE (concert) + AMBER BROOS (aftershow - DJ) | vrijdag, 07. augustus 2020

Lili Grace komt naar Parklife XL, maar het zal de hele avond GIRL POWER zijn want DJ Amber Broos zal zorgen voor de fijne plaatjes en vibes van de aftershow!+++ Lili Grace +++ Nelle en Dienne uit Ham (België). Zij doen ongemeen boeiende dingen met twee stemmen, cello, keyboards en elektronica. Met hun dark- pop haalden ze in 2012 de finale van Humo's Rock Rally en deden ze voorprogramma's voor onder meer Trentemøller, CocoRosie, Nils Frahm, My Baby en eind 2016, Bazart. Daarnaast maakten ze muziek voor enkele theaterproducties. Live wordt de muziek zo ontwapenend en vol vuur gebracht. Zien = ervan genieten! Deze twee jonge deernen bestijgen het podium alsof ze op de planken geboren zijn.+++ AMBER BROOS +++ Toen ze amper 12 jaar was volgde ze haar passie voor muziek en begon ze aan haar DJ-carrière. Met 16 lentes op de teller draaide ze tijdens De Filefuif op StuBru. Haar set is een mix van techno, techhouse, club en retro en ze verrast elke keer!

Locatie: outdoor PXL Paviljoen, Elfde-liniestraat 24, HasseltTicketprijs: 10 euro + admin. kost. Tickets beschikbaar vanaf 30 juli.

Parklife XL is de muzikale hotspot van Café Café deze zomer. Met wekelijks 4 live concerten, evenveel DJ-sets, en tonnen bubbelgezelligheid, vult ook Café Café de Hasseltse zomerweekends in de gezonde ‘Park’lucht.

Parklife’s gouden regels voor een veilig event:

* Maak veel plezier in je eigen bubbel, aan je eigen tafel. Meng niet met andere tafels. Dansen is niet toegestaan;

* Respecteer sociale afstand. Houd 1,5m afstand van elkaar wanneer je in de rij staat bij de ingang en toiletten.

* Blijf zitten aan je tafel. Toiletbezoeken zijn uiteraard toegestaan;

* Als je gebruik wil maken van het sanitair, check dan eerst of het er niet te druk is en wacht indien mogelijk tot de drukte voorbij is;

* De toiletten worden permanent geventileerd;

* Een toiletdame is dagelijks aanwezig voor een regelmatige reiniging van onze toiletten;

* Er zijn géén bestellingen aan de bar mogelijk, alle bestellingen verlopen via onze app;

* Was en desinfecteer regelmatig je handen. Er zullen voldoende handdesinfecterende middelen aanwezig zijn op het terrein (aan de inkom, toiletten, bar, ...)

* Breng je mondmasker mee naar Parklife XL;

* Bij de concerten is het aanbevolen om er één te dragen als het geluidsvolume hoger gaat dan 80db. Meezingen of luid praten tijdens het concert is niet toegestaan;

* Mondmaskers zijn verplicht in geval enig transport van/naar jouw tafel, in nood of evacuatie;

* Wees geen risico voor andere mensen en blijf thuis als je je niet goed voelt;

* Kom met de fiets, te voet of met openbaar vervoer. Parkeren zal zeer beperkt zijn.