24. september 2020 - 19:30 tot 22:30
Jozy handmade, Hasselt
Deel het op:

Workshop punchneedle & patch | donderdag, 24. september 2020

Punch needle is een populaire trend en oh zo leuk om te doen!De Punch Needle of tuftnaald is een naald met een handvat waar een draad doorloopt. Door de naald telkens door de stof te duwen, ontstaan lussen . Op die manier kan je een prachtig reliëf creëeren.Maak je eigen patches, wanddecoraties of tapijtjes tijdens deze workshop Punch Needle & Patch. We werken met de #oxfordpunchneedle #9 en/of #14. Deze zijn de beste op de markt!Wil je thuis nog verder aan de slag? Op het einde van de workshop is het mogelijk om de Amy Oxford Punch Needles #14 en #9 aan te kopen, samen met het plastic frame en het speciaal ontwikkelde Punch Needle stof. Zo kan je thuis meerdere werken maken. Want als je er eenmaal mee weg bent, ben je niet meer te stoppen! We staan dus niet in voor het risico van verslavingen ;-)Deze ontspannende workshop wordt gegeven door Veronique van Coachinette en zal doorgaan in ons creatief atelier.Prijs? 55 euro

Waar? In ons creatief atelier, Persoonsstraat 30 in Hasselt

Duur? 3 uurWanneer? Donderdag 24 september om 19u30Wat is inbegrepen in deze workshop?Het gebruik van alle materialen en het lesgeld. Wij voorzien ook gezelligheid, heerlijke taart van de tarte tatin en een drankje.De workshop is geschikt voor (jong)volwassenen. Er is geen voorkennis vereist.

Vergeet geen leesbril mee te nemen, indien nodig.Kijk voor inspiratie in het FB-fotoboek van Punch Needle op www.coachinette.beOpgelet! Je inschrijving is pas definitief na betaling. Wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je uiteraard iemand anders sturen. Er wordt geen geld teruggestort.

Er geldt een herroepingsrecht tot 14 dagen na aankoop.