24. november 2017 - 18:00
Deel het op:

1 jaar de oude brouwerij | De oude brouwerij | vrijdag, 24. november 2017

Op 24 november blazen wij ons eerste kaarsje uit. En omdat we er nu eens echt goesting in hebben, vieren we dit samen met jullie en het gevaar van de discobaar! We werken ook een gezellig grootmoeders brouwerij foodconcept uit! Stay tuned #discobaaramoeder #feestzalendeoudebrouwerij #amama tickets te verkrijgen van vrijdag 29 september!
Comments
  • Nog 1 kaartje te koop voor nu vrijdag! 9 euro... discobar a moeder !! 👍👍👍
  • Zijn er nog tickets te verkrijgen?
  • Vergeet je tickets voor 1 jaar de oude brouwerij met discobaar a moeder morgen niet te scoren in de kantoren van vastgoed 03 in Stabroek of kapellen! Be there or be square! #deoudebrouwerij #discobaaramama
  • Met hun platenbakken vol 45-toeren plaatjes draaiden ze ondertussen van in de kleinste bruine cafés tot in de grootste sportpaleizen en van Laundry Day tot op de Night of The Proms. Telkens twee platen netjes aan elkaar mixen is niets voor deze heren. Ze vegen alle DJ-regels vierkant aan hun broek, zingen soms zelf gezellig mee en spelen liever wat het publiek wil dan wat toevallig in een of andere hitparade staat. Als geen ander krijgen ze een massa aan 't dansen waarbij geen enkele muziekstijl gemeden wordt, zodat zelfs de meest introverte ziel uit zijn cocon breekt. Motto's als "mixen kunnen wij ni fixen maar feesten gade gelak de beesten" en "zweten gelak een spons, houd’uw vrouw in 't oog of z' is van ons" knallen vaak door de boxen en voor een muzikaal intermezzo of een live gezongen lied draaien de mannen hun hand niet om. . "Assekik zeg discobaar zegde golle a moeder, DISCOBAAAAAAR........... A MOEDER!"