07. februari 2019 - 10:00
ClubHouse, Kontich
Deel het op:

SharePoint (opzet en gebruik van een intranet en document management systeem) | donderdag, 07. februari 2019

Door de huidige Corona maatregels van de overheid zullen geplande infosessies te volgen zijn via een online versie. Log-in informatie zal enkele dagen op voorhand worden gedeeld.


Intranet & Document Management


Starten met Intranet en een degelijk Document Management Systeem uitbouwen, is niet altijd even eenvoudig. Verschillende mogelijkheden bieden zich aan en bij elk van hen komt ook weer heel wat voorbereiding kijken.


*** begint u er dan eigenlijk aan?


Om u de kans te geven om de mogelijkheden SharePoint op eenvoudige wijze te laten ontdekken en uittesten, ontwikkelde Aurelium een eigen standaard SharePoint-omgeving op basis van Microsoft Office 365.


Aurelium SharePoint-omgeving


De Aurelium SharePoint-omgeving bevat alle elementaire bouwstenen die elke organisatie nodig heeft voor het gebruik van een Intranet en Document Management Systeem. Dit centrale cloud-platform stelt u in staat om snel en eenvoudig documenten te bewaren en te delen, nieuwsberichten te publiceren en een bedrijfsagenda bij te houden.


Tijdens deze gratis demo-sessie stellen we de Aurelium SharePoint-omgeving en de verschillende functionaliteiten aan u voor en tonen u de meerwaarde ervan voor uw organisatie.


 Programma


Informatie centraliserenMet een vertrouwde mappenstructuur werken


Uw bestanden altijd en overal raadplegenInformatie delenEenvoudig bestanden delen, zware Outlook-bijlagen vermijden


Samenwerken in dezelfde documenten


Informatie en documenten delen en bewerken met uw klantenVersiebeheerOudere bestandsversies herstellenCommunicerenAlgemene aankondigingen 


Berichten liken en reageren


Activiteiten plannen


Verjaardagskalender up-to-date houdenDocumenten automatiseringDocumenten aanmaken met de juiste lay-out en informatie


Workflow(s) gebruiken


Metadata en labels gebruikenIntegratie Microsoft OfficeVan overal bestanden bewerken, zonder een lokale versie van MS OfficeQ&APraktischinschrijven verplicht


van 10u tot 12u met aansluitend broodjeslunch


ClubHouse van Aurelium, Groeningenlei 16 (n°12 voor GPS), 2550 Kontich