29. augustus 2020 - 10:00
Bagimont, Leuven
Deel het op:

Junior Bushcraft - 2 Daagse | zaterdag, 29. augustus 2020

In ons wilderniskamp laten we het moderne leven los en leren we opnieuw wat de natuur ons te bieden heeft en *** ze ons helpt om te overleven zonder moderne hulpmiddelen.Terwijl dit voor elk kind een belangrijke ervaring is, beleeft de ouder samen met het kind een mini-avontuur.Aan de rand van een bos, langs de oevers van een beekje, ontdekken ouders samen met hun kinderen het leven zoals het ooit was: hout sprokkelen, vuur maken, onderdak bouwen, gebruiksvoorwerpen maken, eetbare plantjes ontdekken, drinkbaar water vinden, enz.Iedereen neemt actief deel aan dit wilderniskamp, onder begeleiding van een professionele survivalgids.Niveau: Korte wandelingen, zin voor avontuur vereist. Geschikt voor kinderen van ca. 7 -12 jaar.

OVERNACHTING:

In tentjes die wij voorzien. Een beekje, een primitief toilet, een blokhut en een overdekte vuurplek zorgen voor het nodige comfort.INCLUSIEF:

Overnachting en alle maaltijden vanaf de eerste t.e.m. de laatst middagZEKER NODIG:

Behalve een slaapzak en slaapmatje(*) heb je vooral buitenkleding nodig die vuil mag worden. Een rugzak voor de ouder en kleine rugzakjes voor de kinderen maken de korte verplaatsing tot het kamp (30')gemakkelijker.Prijs:

Kind 119 euro

Ouder 159 euro

Inschrijven:

http://www.outdoorschool.be/activiteiten/GSWKAR200829