27. augustus 2019 - 9:30 tot 18:30
Deel het op:

Hup Holland Hup - VIP e-commerce Bus 2019 | Torfs | dinsdag, 27. augustus 2019

Hup Holland, hup – met de e-commerce bus naar onze noorderburen.
 
“Every day is a fashion show and the world is your runway”, zei Coco Chanel. Wij beginnen alvast met een gooi naar Nederland. Want *** krijg je de logistiek voor mekaar? 
Op dinsdag 27 augustus rijden we met een VIP-bus naar onze noorderburen voor een zeer “fashionable” rit. Je krijgt tips & tricks over exporteren naar Nederland en je leert *** je jouw producten op de juiste manier in de kijker kan zetten. Van Temse naar Helmond en terug.
 
Heb je een webshop of ben je webdeveloper? Dan kan je gratis mee. Schrijf je wel snel in want het aantal beschikbare plaatsen is strikt beperkt!
Op de planning: krachtige logistiek voor fancy fashion sites
 
Torfs geeft inzicht in hun next-day-delivery systeem
We starten met een bezoek aan het distributiecentrum van Torfs in Temse. Daar krijg je een rondleiding in de opslagplaats van schoenen en handtassen en kom je te weten *** ze bij Torfs bestellingen afhandelen en zo de “next day delivery”-belofte waarmaken. 
 
Payment innovation met Ingenico
Van onze partner Ingenico leer je *** innoverende producten en diensten kunnen bijdragen tot een positief resultaat in de ‘Payment moment of Truth’. Mobile self-scan & pay, self-check-out, gamified check-out, Taphero, messaging bots en connected screens komen aan bod. Zo krijg je niet alleen zicht op wat nu al kan, maar ook op wat binnenkort mogelijk wordt. 
Dan vertrekt de bus richting Helmond, Nederland. Tijdens de zeer comfortabele rit geniet je van een lekkere lunch terwijl je uitvoerig kan bijpraten en uitwisselen met collega webshops en webdevelopers. 
 
Doorgedreven automatisatie in het e-fulfilment center van Modexpress
Een dedicated B2C site, een item- en pakkettensorter en een bagging machine. Of *** het 
fashion e-fulfilment center van Modexpress in Helmond met doorgedreven automatisatie en mechanisering klanten als Suits Supply, Only en Otrium naadloos bedient.
 
Convenience en controle
Dat is wat de online shopper nu eenmaal wilt. Maar dat houdt best wel wat logistieke uitdagingen in voor de online retailer. Waar moet je op letten en *** houd je stand in de zeer competitieve modemarkt? Post NL legt het je uit aan de hand van het succesvolle "Fashionpack": je stuurt je kleding gewoon met de post naar je klanten. 
 
Je hebt het begrepen: de VIP-bus is een niet te missen trip! 
 

Planning stap voor stap:

09u30: Ontvangst bij Torfs - De Zaat, Temse
10u00: Welkom en presentatie door Schoenen Torfs
10u30: Payment innovation met Ingenico ePayments -  Presentatie door Nicolas Bumba Malanda, Channel Manager @ Ingenico Group
11u00: Rondleiding distributiecenter Torfs
12u00: Vertrek naar Helmond, NL: wij voorzien een lekkere lunch op de bus
14u00: Aankomst bij het e-fulfimentcenter Modexpress in Helmond
14u15: Convience & controle: presentatie Modexpress
14u45: Rondleiding of presentatie PostNL en Emakina (groep 1)
15u45: Rondleiding of presentatie PostNL en Emakina (groep 2)
16u45: Vertrek naar België: hapje-tapje op de bus
18u30: Aankomst Torfs - De Zaat, Temse

 
Weet je niet wat te verwachten tijdens onze bustocht?
Bekijk dan hier het fimpje van de vorige bustrip: