01. juli 2020 - 15:00 tot 19:30
A Meaningful Life with Eugenia Hazazup, Woluwe-saint-lambert
Deel het op:

*** să utilizezi cristalele în viața ta | woensdag, 01. juli 2020

Vă invităm la un atelier practic în care să învățăm:

* *** să recunoaștem cristalele

* ce beneficii ai când le folosești

* *** să aduci aceste beneficii în viața ta

* *** să le folosești și ce să faci pentru a beneficia la maxim de aceste minunății

* despre structura, forma, proveniența lor

* exerciții practice de purificare a cristalelor

* să le programămCristaloterapia este o stiință alternativă care arată puterea cristalelor de a vindeca, purifica și a atrage în viața ta ceea ce tu îți dorești.Cristaloterapia face parte din randul terapiilor alternative si se bazeaza pe proprietatile energetice ale pietrelor. Fiecare roca are o energie proprie care ne armonizeaza propriile energii, ne imbunatateste starea de spirit si ne amelioreaza anumite boli. Cristalele capteaza energiile si apoi le canalizeaza catre organismul nostru, mai exact catre acea parte a lui care are nevoie de ajutor si de un plus de energie pentru a se reface.Arta armonizării cu un cristal, cu noi înşine, cu o altă persoană sau cu oricare alt aspect ale existenţei este una dintre cele mai valoroase capacităţi cu care poate fi înzestrat omul.

Armonizarea reprezintă capacitatea de a calma mentalul şi de a deveni atât de liniştit încât psihicul să poată percepe adevărul.

Deprinzând arta armonizării nu ne vom dezvolta doar sensibilitatea necesară pentru a obţine informaţii valoroase despre noi înşine, dar ne vom antrena şi mintea pentru a comunica la un nivel mult mai subtil, cu forme de viaţă diferite. Când cineva se armonizează cu un cristal, acesta devine o oglindă care reflectă lumina din interior, înapoi în conştiinţă.Ne propunem ca după acest atelier să știi exact *** să-ți alegi cristalul în funcție de nevoile tale, să ști *** să-l purifici și *** să-l programezi pentru a beneficia de puterea lor.Investiția este de 120euro/persoană.

* 4 ore de atelier practic

* caiet de lucru și informații

* cristal la alegere + un set de cristale pentru prosperitate

* snak, cafea, ceai, apa sunt inclusePentru detalii, înscrieri și rezervari vă rog să mă contactați în mesaj privat sau la numărul de telefon 0468.12.88.19.Având în vedere că este un atelier practic și că ne dorim ca fiecare să plece cu informațiile necesare în a utiliza cristalele corect, LOCURILE SUNT LIMITATE (8 locuri)